cultura

festival de màgia

Molta més gent en el festival Una Tona de Màgia

L'èxit de públic en la segona edició permet consolidar l'esdeveniment

El segon festival Una Tona de Màgia, el passat cap de setmana a Tona, va confirmar que l'aposta per la disciplina artística més enigmàtica funciona. El mag tonenc Jordi Pota, de la direcció del festival, confirmava l'èxit de l'esdeveniment en el seu segon any de vida: “Encara no tenim números exactes, però la sensació és que hi ha hagut molta més gent que l'any passat. Diria que potser hem doblat les 3.500 persones que es van acostar a Tona en la primera edició.” L'organització també es mostra satisfeta de les millores aplicades en l'edició que s'acaba de tancar: “La qualitat dels espectacles ha tornat a ser molt alta, però s'ha notat una millora en aspectes tècnics, millores en els escenaris i també en les graderies. El públic n'ha pogut gaudir molt més.”

El futur, marcat

Amb la certesa que hi haurà una tercera edició, Jordi Pota comenta que la filosofia del festival no variarà gaire de la dels dos primers anys: “Volem un festival no gaire gran, en què es prioritzi la qualitat i no la quantitat i que permeti continuar explicant els diversos tipus de màgia que existeixen i dignificar aquesta art.” Novetats com les conferències o les exposicions també han tingut un bon acolliment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia