Música

festival musical

El festival Sota la Palmera porta Gertrudis

L'esdeveniment cultural tindrà lloc de l'1 de juliol al 5 d'agost a Tarragona

Gertrudis (7 de juliol), David Carabén (5 de juliol) i Paula Valls (21 de juliol) són els caps de cartell del festival Sota la Palmera de Tarragona, que tindrà lloc de l'1 de juliol al 5 d'agost. Seran 21 dies de programació cultural, que aplegaran 40 activitats, gratuïtes i adreçades de forma especial al públic jove, segons va dir ahir la regidora de Joventut, Ivana Martínez.

L'edició d'aquest any posa una atenció especial a les dones. “Volem que les dones creadores tinguin un espai a la ciutat, per reforçar la seva emprenedoria i apoderament com a part important en el desenvolupament cultural”, va dir la regidora. Durant el festival passaran per l'escenari de l'espai jove Les Palmeres –a la plaça Imperial Tàrraco– i participaran en la seva programació més de 50 dones joves. En aquest sentit, la companyia Dosdetres oferirà una nit de pallasses i clowns protagonitzada per Marta Renyer, Mònica Bartolí i NunyG, i el Club Vinil programarà sessions de noies discjòqueis.

Pel que fa a la programació musical, el cartell inclou l'actuació de 15 bandes, sis de les quals són locals, diversos estils musicals, que van de la rumba al trap, la música surf i el rhythm-and-blues, segons Salva Miranda, de l'empresa Vòrtex, que participa en l'assessorament artístic. El festival segueix el mateix patró que les edicions anteriors: els dimecres es dediquen al cinema a la fresca; els dijous, a les nits temàtiques (de clown, il·lustració, dansa o teatre), i els divendres i els dissabtes, a la música. L'any passat van passar pel festival Sota la Palmera més de 4.200 espectadors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia