Música

mostra de jazz

Primera mostra internacional Jazz a Balaguer

Hi actuaran alumnes de les millors escoles de música de Catalunya

Balaguer impulsa la primera Mostra Internacional de Jazz per a joves intèrprets de la ciutat a través de l'escola municipal de música i la biblioteca de la ciutat. L'esdeveniment pretén crear una plataforma per a joves intèrprets al Jazz i alhora apropar al públic balaguerí aquest estil musical. La mostra tindrà la participació d'alumnes d'escoles de grau superior que ja han presentat en forma de concert el seu projecte de final de carrera. La mostra tindrà la participació del Taller de Músics, el Liceu i l'Esmuc del Principat i l'escola Berklee del País Valencià.

La proposta també neix de la voluntat d'ensenyar als alumnes de Balaguer i a les seves famílies les diferents possibilitats de desenvolupar-se en estudis musicals i, d'aquesta manera, vincular alumnes de grau superior de jazz i música moderna de diversos centres d'ensenyament superior dels Països Catalans.

Tot i el format de mostra, no pas de concurs, s'atorgarà un premi al millor intèrpret del Jazz al pati. La mostra començarà el pròxim 24 de maig amb un cinefòrum, continuarà el dijous 25 amb un espectacle de poesia i música i es tancarà amb les actuacions del 26 i el 27 de maig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia