Música

Moià estrenarà el Xics, un festival de música familiar

Marc Parrot és el padrí d'un projecte per dotar la comarca de més activitat

Moià estrenarà l'1 de juliol el Xics Festival, una nova proposta que neix per dotar la comarca d'un tipus d'iniciativa que fins ara no existia al Moianès: un festival musical familiar.

La proposta, que es va presentar ahir al parc de Moià –seu de l'esdeveniment–, tindrà Marc Parrot de padrí. El cantant, que viu al Moianès, va explicar que es tracta d'un festival que “ha superat l'etapa que els nens tinguin els seus grups d'animadors per una banda i els pares vagin per l'altra”. El que es busca és oferir una proposta musical que, si bé està enfocada clarament als nens, està ideada perquè sigui apta per a tots els públics. El cartell estarà format per Dantuvi amb la Canalla (rumba); Marc Codony (hip-hop); Reggae per a Xics; Xerramequ Xiquets Sound; Veronica Merino; Bigotis i El Pot Petit. La directora del festival, Adriana Valls, va avançar que la idea és arribar als 3.000 assistents i va explicar que és un festival sense ànim de lucre que es finançarà, en la seva majoria, amb la venda de les entrades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.