Música

Música

Tercer Randemar, al Port de la Selva

Gossos, Reggae per Xics, Brodas Bros i Jordi Ninus actuen avui a la platja, en aquest festival familiar i gratuït

L’Ajuntament del Port de la Selva organitza avui a la platja del municipi empordanès la tercera edició del Randemar Music Festival, una proposta per “compartir la música i el lleure” en família, amb diversos concerts i tallers. El festival s’obrirà a dos quarts de sis de la tarda amb l’actuació de Reggae per Xics, un grup amb un directe molt dinàmic que convida a fer “un viatge pel cançoner infantil català des de dalt del tren del reggae”.

Reggae per Xics són uns bons amics del Port de la Selva, com també ho són els sorprenents ballarins de la companyia Brodas Bros, que hi tornen per sisè any, ja des de l’època del festival Sónar Kids, del qual Randemar va agafar el relleu. Aquest cop, els Brodas Bros hi actuaran a partir de les set de la tarda acompanyats per la companyia de percussió Brincadeira, per oferir un espectacle de breakdance i altres balls, amb una barreja de ritmes acústics i electrònics que completen la proposta escènica més madura dels Brodas. Totes aquestes actuacions es complementaran amb activitats i tallers familiars, entre les 5 de la tarda i les 8 del vespre, per fer estels, viseres, imants i creacions amb fang.

A les 11 de la nit es reprendran les actuacions en directe amb Jordi Ninus i la seva banda. Aquest músic barceloní resident a Cardedeu ha publicat dos discos, Camina (2014) i París (2016), amb cançons tan enèrgiques com ara Junts, que es mouen entre el pop i el folk.

A dos quarts d’una de la matinada apareixeran a l’escenari del Randemar els manresans Gossos, que després d’un quart de segle de carrera i dotze discos d’estudi continuen sent un dels grans referents del pop-rock català, en constant renovació, com ho demostra Zenit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia