Música

Cultura

Torredembarra amplia l’oferta de concerts clàssics

Els concerts d’estiu inclouen el Festival Internacional de Música Costa Daurada

Torredembarra esdevindrà un gran escenari musical del 7 de juliol fins al 8 d’agost amb una àmplia oferta de concerts de música clàssica de molta qualitat. La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Torredembarra, Núria Batet, va destacar com a principals novetats d’enguany els quatre concerts del Festival Internacional de Música Costa Daurada-Salou que es faran al municipi, els set del Festival Pianíssimo Live 2017 i el concert inclòs en la Setmana Cantant de Tarragona – que té lloc cada tres anys– i que inclourà el 37è cicle dels Orgues de Catalunya a càrrec de Jordi Figueres. A banda, com és tradició, també hi serà present la Coral Santa Rosalia.

El programa està format per catorze concerts que permetran que el públic gaudeixi a un preu que oscil·la entre els cinc i els trenta euros –en el cas de l’abonament complert pel Festival Pianíssimo Live–. En el cas dels Orgues de Catalunya, l’entrada serà inversa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia