Música

El Ressupó posa en marxa la 8a edició

The Last 3 Lines i 4 Hiverns inauguren avui el cicle de concerts de Celrà

També hi actuaran Mazoni i Pau Vallvé

Els grups The Last 3 Lines i 4 Hiverns protagonitzaran aquesta nit el primer concert del vuitè cicle El Ressupó, que tindrà lloc durant tres dijous seguits davant La Fàbrica de Celrà amb entrada gratuïta i organitzat per la promotora Brave Coast . Dijous vinent hi actuarà Mazoni i Steven Munar & The Miracle Band, i el dia 20 de juliol tancaran el cicle Pau Vallvé i A Singer of Songs, àlies artístic del cantant belga Lieven Scheerlinck. Tots els concerts començaran a les 22 h i l’espai s’obrirà al públic que hi vulgui sopar des d’una hora abans.

Aquesta mostra del “bo i millor del pop-rock independent fet a casa nostra” comença avui amb dues excel·lents bandes barcelonines. The Last 3 Lines, un quintet de rock psicodèlic i progressiu amb deu anys de trajectòria, hi presentarà el seu darrer disc, Portals. 4 Hiverns, el projecte liderat per Carles Querol, estrenarà el seu segon treball, Decimals, un disc “d’esperit pop sofisticat”.

Brave Coast ha celebrat recentment el seu desè aniversari amb l’edició del disc recopilatori 10 anys Brave Coast, amb temes de Yarei Molina, Xiu Xiu Plàstic, Nitoniko, Aldrin y Collins, Carles Ribot i Transgress.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.