cultura

Cuina, màgia i ‘clàssics’ a l’estiu

TV3 presenta una programació “tan efectiva” com en altres estacions per intentar recuperar el lideratge

TV3 vol oferir aquest estiu una programació “tan efectiva com en altres temporades”

Els matins d’estiu, programa en format de magazín per a les setmanes de més calor; Res és impossible, amb màgia a través d’Antonio Díaz, El Mago Pop; tres clàssics Barça-Madrid en directe (el seu primer amistós de la història i els dos de la supercopa d’Espanya); Això no és un trio, que proposa música, humor i espectacle amb les tres periodistes Anna Boadas, Àngels Molina i Bibiana Ballbè, i un programa de receptes Cuines: menú d’estiu, amb Marc Ribas. Aquestes són algunes de les onze novetats presentades per TV3 ahir a la tarda per a aquest estiu.

“Tradicionalment, l’estiu és una època de transició –va comentar el director de TV3, Vicent Sanchis–, perquè la gent marxa de vacances, les audiències baixen... La idea és que enguany canviï, i oferir una línia de programació quasi tan efectiva com en altres temporades.” De fet, segons Vicent Sanchis, “no volem fer una separació per temporades, com si fóssim uns grans magatzems, no volem que les propostes baixin”.

Sigfrid Gras, adjunt a la direcció i cap de programes i continguts de TV3, diu que “l’objectiu sempre és el lideratge”, tot i que “competim amb un pressupost que no és de Champions, és de lliga i justet”. Tot i així, “hem passat de la tercera a la segona posició” en les audiències. “La tardor que ve serà la gran prova de foc, amb la nova programació”, hi va afegir Sigfrid Gras.

Estrenes ahir mateix

Dues de les novetats de la programació d’estiu es van estrenar ahir: la docuficció Aeroport sobre la gent que treballa al Prat perquè aeroport funcioni, i Estranyes parelles, que fa combinacions improbables de personatges (ahir la parella de conversa va ser l’actor porno Nacho Vidal i Pilar Rahola).

Això no és un trio, que es podrà veure cada diumenge a les 21.55 h a partir d’aquesta setmana, actualitza el format de Tres senyores i un senyor, i tindrà entre els convidats Carlos Latre, Jordi Basté, Chenoa, Alberto Sanjuan i El Mago Pop. Els matins d’estiu s’estrenarà el 24 de juliol i es podrà veure de dilluns a divendres, de les 11.30 h a les 13.30 h. El presentaran Montse Tió i Lluís Marquina, i s’hi sumarà, amb connexions exteriors des del territori, Cori Calero. Marc Ribas adapta el format del seu programa Cuines a Cuines: menú d’estiu (des del 24 de juliol, de dilluns a divendres a les 13.30 h), i oferirà receptes de propostes “fresques, lleugeres i ràpides”. Ribas també presentarà una versió estiuenca de Joc de cartes, que buscarà les millors guinguetes i terrasses del país.

Víkings, esport i màgia

Dilluns que ve, a les 21.55 h, s’estrena la sèrie d’aventures èpiques de la BBC The last kingdom, sobre les sagnants disputes de saxons i víkings en el temps del naixement d’Anglaterra. El documental Voluntaris per sempre i el telefilm de ficció Amics per sempre serviran per commemorar els 25 anys dels Jocs Olímpics de Barcelona, el 25 de juliol. Cada dijous a les 21.55 h, a partir del 3 d’agost, TV3 emetrà els quatre programes de Res és impossible, amb els trucs increïbles d’El Mago Pop. El futbol serà un dels plats forts. A part del Barça, s’hi podran veure tots els partits de pretemporada de l’Espanyol i el Girona que tinguin producció televisiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

música

Guillem Gisbert i La Ludwig Band canten junts ‘Les aventures del general Lluna’ a Porta Ferrada

sant feliu de guíxols
festival

El nou festival Winterfest arribarà a Fontanals de Cerdanya el 6 i 7 de desembre

Fontanals de cerdanya
patrimoni

Salou instal·la jardineres inspirades en el modernisme

Salou
cultura

Tretze programes de la festa major de Vilafranca del Penedès, amb sorpresa de joia

Vilafranca del Penedès
Música

Marta Shanti guanya el 45è Concurs de Cançó de Salitja amb “Fada negra”

Salitja
música

Rosalía publica ‘New Woman’ amb la cantant tailandesa de k-pop Lisa

barcelona
patrimoni

Recuperen l’església romànica de Sant Julià d’Úixols de Castellterçol

Castellterçol
Arturo Gaya
CANTAUTOR I COFUNDADOR DEL GRUP QUICO EL CÉLIO, EL NOI I EL MUT DE FERRERIES

“Entre ‘Eufòria’ i els festivals, la cançó d’autor no té espai”

La Palma d’Ebre
Aina Clotet
Actriu

“És essencial que sempre hi hagi veritat en l’actuació”

Barcelona