Teatre

Teatre sobre l’art i la guerra, aquesta tardor a Valls

La temporada arrencarà el dia 8 d’octubre amb ‘Art’, protagonitzada per Pere Arquillué i Francesc Orella

Els abonaments costaran entre 45 i 49 euros

Dues obres al voltant del món de l’art i una altra sobre les conseqüències de la guerra de l’Iraq centraran la temporada teatral de Valls de la tardor 2017. El muntatge Art, de Yasmina Reza, adaptat per Jordi Galceran i dirigit per Miquel Gorriz, amb Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva com a protagonistes, serà el que inaugurarà la temporada el diumenge 8 d’octubre a les 18 h. Aquesta comèdia sobre l’amistat ha estat un fenomen internacional de públic i crítica des de la seva estrena, el 1994.

El cartell inclou també La treva (Time stands still), de Donald Margulies, dirigida per Julio Manrique, i protagonitzada per Clara Segura, Ramon Madaula, David Selvas i Mima Riera, que es representarà dissabte 4 de novembre a les 21 h. Es tracta d’una obra que reflexiona sobre els efectes de la Guerra de l’Iraq.

Finalment, la temporada es tancarà amb La autora de ‘Las meninas’, creada i dirigida per Ernesto Caballero amb Carmen Machi, Mireia Aixalà i Francisco Reyes, que es podrà veure el dissabte 25 de novembre també a partir de les nou de la nit. En aquest cas, aquesta producció de Focus i el Centro Dramático Nacional se situa en un futur fictici en què la crisi financera obliga l’Estat espanyol a vendre el seu patrimoni artístic.

Tots tres espectacles inclosos a l’abonament de la temporada es representaran al Centre Cultural.

Les entrades, el 20 de setembre

Els abonaments per a la temporada de tardor de teatre a Valls es posaran a la venda a partir de dimecres 20 de setembre, a les dotze del migdia. L’entrada conjunta per als tres espectacles tindrà un preu de 45 euros en cas que es disposi del carnet gratuït dels Amics dels Teatres de Valls, i de 49 euros si no es té.

Les entrades per a les obres també es podran comprar per separat, per uns preus que aniran dels 22 als 24 euros, però que es veuran reduïts a entre 16 i 18 euros si s’és titular del carnet cultural.

Els abonaments es podran adquirir al servei central de taquilles ubicat al Principal. L’horari serà de dimecres a dissabte de 12 a 14 h al matí, i de 18 a 20 h a la tarda, durant les dues setmanes en què es podran adquirir els abonaments. El carnet d’Amics dels Teatres es podrà aconseguir fins llavors, en horari matinal, a les oficines de la Xarxa de Cultura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia