Música

Cultura

Lucrecia, cap de cartell del JazzVi del Pallars

Figuerola d’Orcau, al Pallars Jussà, organitza per dissabte la quarta edició del JazziVi, un festival que compagina la degustació i la promoció dels vins de la zona amb concerts musicals. En aquesta edició, la cap de cartell és la cantant d’origen cubà Lucrecia. L’artista oferirà un concert acústic. Durant la jornada també actuarà el grup Guitar Swing Duet.

L’alcalde de Tremp i diputat a la Diputació de Lleida, Joan Ubach, va dir ahir durant la presentació del festival que “l’any passat va ser un èxit rotund i en aquesta quarta edició es vol fer un pas endavant per arribar a la consolidació d’aquest projecte que pretén promocionar els vins i els productes de proximitat de la comarca del Jussà”.

En el festival JazzVi hi participa la DO Costers del Segre, que té al Pallars Jussà una de les seves subzones des que fa uns anys va tornar el cultiu de la vinya. Ja són vuit cellers, dins de la subzona de Figuerola DO, amb un total de 200 hectàrees de vinyes. Fruita d’aquesta presència del vi a la zona s’ha constituït recentment la marca Figuerola Poble de Vi, per tal de valorar aquesta zona del Pallars, antigament zona de vinya, la qual havia estat oblidada.

En aquesta quarta edició s’espera més afluència de públic i l’objectiu de l’edició d’enguany és arribar a 3.000 persones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.