Pilar Silvestre i Vicen Córcoles, mestres de l'Eliana, guanyen el premi al foment i la recuperació de les tradicions valencianes

Les mestres del C.E.I.P l'Olivera, Maria Pilar Silvestre i Maria Vicenta Córcoles han guanyat el Premi al Foment i la Recuperació de les Tradicions Valencianes gràcies al seu treball Passeig per l'Eliana. Història, festa i tradicions.

Estos premis tenen com finalitat reconèixer l'esforç realitzat pels docents en la recuperació i foment de les tradicions valencianes. Han tingut la possibilitat d'optar a ells, en equip o individualment, el personal docent que imparteix ensenyaments no universitaris o que exerceix funcions de suport escolar en centres docents sostinguts amb fons públics.

Els projectes han abordat qüestions com el foment i/o la recuperació de tradicions del País Valencià des de la pràctica educativa en àmbits com la tradició oral i escrita (contes, dites populars, cançons populars, documents històrics,etc.), festes populars, jocs i esports tradicionals, arts i oficis tradicionals o música i dansa tradicional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.