Música

Cultura

El Jazz d’Arenys creix amb més públic de fora

El festival de jazz d’Arenys de Mar ha repetit l’èxit de públic i creix amb els assistents vinguts de fora atrets per la programació, que ofereix protagonisme als intèrprets catalans. L’actuació per primer cop en el festival de la Locomotora Negra va atraure prop de set-centes persones, que van omplir els jardins de l’edifici Xifré. L’esdeveniment ja s’ha consolidat amb una obertura arenyenca amb la Big Band d’Arenys i aquest estiu acompanyada amb la Hat Hausen Elastic Band. La maresmenca Txell Sust va fer sentir la seva veu al costat d’August Tharrats Trio.

El director del festival, Enric Pera, assegura que, tot i programar-se menys concerts que altres anys, ha crescut el nombre d’espectadors del 14% respecte a l’edició anterior. El festival ha ofert en aquesta 26a edició cinc concerts cada divendres a la nit. Pera ha destacat que el 60% dels assistents són de fora del municipi i que la gran majoria compra anticipadament les entrades a internet. Aquest canal s’ha convertit en els darrers tres anys en el suport de difusió i organització del festival i el 68% de les entrades s’han venut electrònicament.

La regidoria de Cultura fa un balanç positiu i amb “ganes de continuar millorant”. Per això s’ha fet una enquesta de satisfacció entre els assistents, als quals es demanen idees i propostes per a l’edició vinent.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia