Cinema

festival de cinema

‘Las vacas de Wisconsin’ s’endú el 6è Mostremp

‘El andar del borracho’ ha estat el film més votat pel públic

Las vacas de Wisconsin i El andar del borracho han estat els curtmetratges guanyadors de la sisena edició del Mostremp, la mostra de cinema rural al Pallars que ahir va concloure al cinema La Lira de Tremp. El primer film, de Sara Traba, s’ha endut els 2.000 euros de premi que atorga el jurat, que enguany ha estat format per l’actriu Mònica Lòpez, el productor teatral Carles Manrique i el director Francesc Betriu. El segon ha estat el film més votat pels assistents a les diferents projeccions, fet que l’ha portat a guanyar el premi de 1.000 euros que atorga el públic. Mai i Tarda de pesca han guanyat les mencions especials del jurat. Pel que fa a la secció infantil i juvenil Víctor del Val, el premi ha recaigut en el curtmetratge A la vora d’un malson, de Rita Górritz.

A part de les projeccions, el Mostremp ha organitzat un seguit d’activitats paral·leles com ara una taula rodona, un vermut amb alguns directors dels curtmetratges del concurs i un mercat de cine i activitats infantils. Enguany, com a novetat, s’ha estrenat l’exposició Plató Pallars, que recull les millors pel·lícules i curts que han tingut el Pallars com a espai de rodatge i que serà itinerant per diverses poblacions de totes dues comarques. La mostra de cinema rural al Pallars, que enguany ha experimentat un relleu en la direcció, ha aplegat al Pallars els millors curtmetratges de tema rural. A la secció oficial, s’hi han presentat una seixantena de films, dels quals n’han seleccionat dotze.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia