Música

CULTURA

Arenys de Munt suspèn el concert de Maria del Mar Bonet

La cantautora Maria del Mar Bonet no actuarà finalment al Cicle de Música Mediterrània Castell Jalpí tal com estava previst. El motiu ha estat la faringitis aguda amb afonia greu de la qual no s’ha pogut recuperar l’artista per acostar a l’escenari el recital Maria del Mar Bonet, 50 anys d’escenaris.

L’artista no farà el concert programat dins la tretzena edició del festival pel qual s’havien arribat a vendre unes 400 entrades aproximadament. El concert, previst inicialment per al 6 d’agost, ja es va haver d’ajornar pel mateix motiu i els ajuntaments d’Arenys de Mar i Arenys de Munt, organitzadors del cicle, van acordar la nova data amb l’artista. L’actuació era l’única que es programava aquest any dins el cicle musical que organitzen conjuntament els dos Arenys.

Aquelles persones que hagin de recuperar l’import abonat en concepte d’entrada podran fer-ho a l’oficina d’atenció a la vila de l’Ajuntament d’Arenys de Munt en horaris d’oficina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia