Art

Cultura

Inici d’obres al Museu Bíblic amb la instal·lació d’una escultura

Les obres de creació d’un jardí bíblic al pati del Museu Bíblic Tarraconense, situat a la Part Alta de Tarragona, van començar, ahir, amb la instal·lació del que serà un dels elements principals: una gran estàtua del bisbe sant Fructuós, feta per l’artista Bruno Gallart. A primera hora del matí, l’escultura es va entrar al pati de forma aèria des del carrer de les Coques, amb l’ajut d’una grua. La peça pesa 1.300 quilos i ha estat feta amb marbres travertí i carrara. Els vianants van quedar sorpresos en veure l’estàtua sobrevolant l’espai de la Catedral. Al pati del museu també hi van plantar una olivera centenària.

Aquests treballs donaven el tret de sortida a la primera fase de les obres que han de convertir el pati del museu “en un lloc de reflexió i diàleg, òptim per fomentar activitats de formació de cultura religiosa i de trobament interreligiós”: “Volem guanyar aquest espai per al museu i per a la ciutat”, va explicar Andreu Muñoz, director del museu.

En aquesta primera fase, es reformarà l’espai, mentre que en la segona, s’hi duran a terme els treballs de jardinera. Les obres duraran aproximadament un any.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia