Música

Cultura

Torredembarra aposta pels seus músics

Torredembarra És Música, del 6 al 7 d’octubre, tindrà dos escenaris nous

Arriba la tercera edició de Torredembarra És Música, el 6 i el 7 d’octubre, amb la voluntat de reivindicar el patrimoni musical del municipi. Aquest any, com a principals novetats, destaca la incorporació de dos escenaris nous, al carrer Antoni Roig i al carrer Rodes; a més, s’ha ampliat el programa amb sis grups més, alhora que abraça també Tarragona. “El festival va agafant forces i això ens donarà ales”, va explicar el regidor d’Educació i Turisme, Jordi Solé.

A banda, aprofitant la presentació del festival, Solé va avançar: “De cara a la propera edició ja estem rumiant un canvi de format i de dates perquè tingui encara més èxit.”

Per tant, Torredembarra És Música reunirà, un any més, una gran diversitat d’estils amb la participació de 28 grups que interpretaran gèneres tan diferents com el rock, el metal, el flamenc i la cobla. Entre els artistes destacats, el públic assistent podrà gaudir del grup de rock Ade-más i Novena Senda; del punk metal de Fumetal; de les rumbes i els boleros de Nostalgia, i de la cobla de Carmen Sayago. Com a grup convidat d’aquesta edició, des d’Alella arribarà Blue Velvet, format per cinc noies d’entre 15 i 17 anys amb el seu repertori de cançons modernes i algunes peces clàssiques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia