Voluntaris britànics llegiran contes en anglés a les escoles de Calp

Un grup de residents britànics participarà amb caràcter voluntari en un projecte pilot a la comarca consistent a llegir contes i relats en anglés a escolars de primària.

Amb aquestes lectures es pretén acostumar l'oïda dels més joves a la correcta pronunciació de l'anglés.

La narració de contes s'hi realitzarà en torns diferents segons es tracte de joves estudiants entre quatre i set anys i els de huit a onze.

Hi haurà lectura de contes cada dimarts i divendres mentre dure el temps d'esbarjo del temps de menjador i en principi, s'hi desenvoluparà en grups de deu alumnes i amb huit residents britànics.

Tot i que en un principi la idea s'hi desenvoluparà a l'escola gabriel Mirò de Calp, el director del centre, Jaume Fullana ha manifestat que la regidoria de Joventut té intenció d'ampliar l'oferta formativa a la resta d'escoles per al proper curs.

Pel moment, la iniciativa adreçada a majors de 18 anys en aquest mateix sentit ha tingut una bona acollida i s'hi desenvolupa cada dimecres de 17 a 19 anys al Punt Jove.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.