L'Ajuntament de Calp aprovarà una protecció especial per als Banys de la Reina

Els socialistes de la vila al Consistori i la regidora Antonia Avargues s'abstenen en les votacions

Amb la finalitat de barrar el pas a les construccions sobre el jaciment arqueològic dels Banys de la Reina, la Comissió Informativa d'aquesta localitat de la comarca de la Marina, ha dictaminat favorablement que s'eleve al plenari l'aprovació del Pla Especial de la zona arqueològica i les modificacions corresponents a aquest sector.

Amb aquesta fórmula, el govern considera que resta complida la sentència del Tribunal Suprem de juliol de 2009 que anul·lava un acord de la Comissió Territorial d'Urbanisme, no considerava ajustat a dret l'establiment d'una àrea de repartiment que ara resta eliminada.

Aquest acord no ha comptat amb el suport dels socialistes de Calp amb representació al Consistori ni d'Antònia Avargues que es van abstenir. Tot i això, l'alcalde Ximo Tur ha expressat el seu desig que una vegada estudiada més detingudament la proposta realitzada, a la sessió plenària podria donar-se el canvi de sentit del vot, en tractar-se d'una qüestió estratègica per a la conservació del patrimoni històric i arqueològic de la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.