Patrimoni

municipal

gestió del patrimoni

Aliança per gestionar temes del patrimoni de la Vall d’en Bas

L’Ajuntament de la Vall d’en Bas i la Universitat de Girona, a través de Can Trona Centre de Cultura i Natura i el Campus Patrimoni Cultural i Natural, han signat un conveni de col·laboració.

Aquest conveni se centra en matèria de patrimoni natural i cultural i es materialitza a través de Can Trona i el Campus de Patrimoni Cultural i Natural.

El conveni estableix una aportació econòmica de la universitat de 25.000 euros per a la realització de diversos projectes. Alguns dels que es volen tirar endavant són la creació d’un itinerari literari pel riu Fluvià i la promoció de la figura del cabdill remença Francesc de Verntallat o la promoció de productes del territori, entre altres aspectes.

L’acord entre les dues administracions també estableix que a través d’una beca, l’Ajuntament subvenciona un estudiant del màster de patrimoni de la UdG que realitzarà el treball final sobre la Vall d’en Bas i que el màster de patrimoni realitzarà activitats docents al municipi garrotxí.

Es preveu que aquest conveni tindrà una durada prorrogable de dos anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia