cultura

Doble homenatge a Viader

Amb motiu del centenari del músic, compositor, instrumentista i pedagog Josep Viader (1917-2012) i el 60è de la fundació de la Polifònica de Girona, que Viader va dirigir durant 33 anys, la Capella Polifònica de Girona publica un volum de música coral del compositor gironí.

Música coral, composicions i arranjaments corals del mestre Josep Viader inclou més de 40 obres del mestre, totes inèdites, a excepció de la versió coral d’Els segadors, la Sardana eterna, i En Pere Gallerí, publicades fa un temps per la Federació Catalana d’Entitat Corals. “Es tracta d’una selecció prou representativa de la seva obra i que dona pistes sobre tot el seu recorregut com a compositor, així com un bon espectre de la seva evolució vital”, diu Martí Ferrer, que ha escrit el pròleg del volum.

Dimarts es presentarà el llibre a la Casa de Cultura de Girona (20 h). A més, el 23 de desembre l’ Auditori de Girona serà l’escenari d’un concert de presentació del volum i d’homenatge a Viader, amb la interpretació a càrrec de la Capella Polifònica de Girona d’una selecció de les obres de to nadalenc que ell va compondre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia