Potries inaugura el porrat de Sant Blai

El proper dissabte 30 de gener, a les 11 del matí a l'Ajuntament, l'Alcalde de Potries, Juanfer Monzó, presentarà als veïns, veïnes i convidats, la programació del porrat de Sant Blai del 2010.

Com ja ve estant tradicional, l'acte consistirà en una visita per les exposicions instal·lades a l'Ajuntament i una presentació audiovisual de tot el programa d'actes del porrat que aquest any es celebrarà entre els dies 3 i 7 de febrer.

Per a enguany s'ha donat una especial rellevància al «Porrat d'Artesans» que comença a consolidar-se dins la programació, com un dels trets identificatius de les activitats oferides, això sense perjudici de la fira d'atraccions, les parades tradicionals de porrat, les actuacions musicals, teatre i d'altres.

Monzó comenta que «a pesar de trobar-nos en uns moments complicats, en que l'Ajuntament disposa de pocs recursos, sempre fem un esforç per a oferir el millor que podem a la gent que ens visita, perquè per a nosaltres el més important es que el porrat de Potries continue any rere any oferint un munt d'activitats, per als escolars, per als nostres veïns i per al públic en general de la nostra comarca».

Així mateix, l'Alcalde presentarà al públic la rehabilitació d'espais i senyalització de la Ruta de l'Aigua que durant l'últim any l'Ajuntament de Potries ha dut a terme amb el suport de l'Agència Valenciana de Turisme , i la Conselleria d'Agricultura, dins l'estratègia de desenvolupament rural.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
CRÒNICA

The Tyets decreten l’inici d’estiu a Cap Roig

televisió

Desestimada la demanda per plagi contra ‘Eufòria’

Barcelona
CINEMA

La mostra FRONT programa una quinzena de films sobre memòria democràtica

ROQUETES
CINEMA

‘El aspirante’, de Juan Gautier, guanya l’Atlàntida Mallorca Film Fest

Palma de mallorca
LLETRES

La Fira del Llibre d’Ocasió recordarà en una mostra el Papasseit llibreter

BARCELONA

El Mediterranea Festival preveu uns 20.000 assistents a la vuitena edició de dissabte que ve

ROSES

Sílvia Pérez Cruz encetarà el F’Estiu de Calonge i Sant Antoni el dia 5

cALONGE I ST. ANTONI
CRÒNICA

Entre Suzanne i Toquinho amb Camilla

FOTOGRAFIA

Àlex Burgaz fotografia l’evolució de la societat amb més de 20.000 imatges durant 45 anys

BARCELONA