Torrent convertirà la torre en museu de la ciutat

Cada planta acollirà diferents espais que mostraran la història del poble, el procés de restauració de l'edifici i els seus usos amb el decurs del temps

La Torre es convertirà en museu de la ciutat d'ací a pocs mesos i és així com el conjunt de la ciutadania podran veure en primera persona les peces trobades durant el procés de la seua restauració i conèixer millor la història d'aquest edifici del patrimoni local.

Ara mateix s'estudia diferents propostes i s'assegura que les noves tecnologies també formaran part del nou concepte museístic.

D'aquesta manera, els visitants podran contemplar la Torre, les obres efectuades per a la seua recuperació, les troballes realitzades i tot allò que incideix sobre la vida i la història de la localitat.

Les cinc plantes d'aquest edifici civil torrentí esdevindrà una finestra que s'obrirà a la història del poble a través de la qual, els escolars, els investigadors i els estudiosos en general, aprofundiran en el fet cultural i històric de la localitat més gran de la comarca de l'Horta.

Ja li parava bé

PERE ROSSELL

Tot i que ara el partit que s'encarrega de gestionar la vida política i social de la localitat, pretén adjudicar-se la idea de fer un museu, la veritat és que aquesta proposta té tants anys com la democràcia i més. Segurament, l'alcalde Beguer, pare de l'actual síndic portaveu del Bloc Nacionalista, ja pensava amb això quan va decidir pegar el pas que va pegar a favor de la recuperació del monument. Els socialistes també ho van pensar i va ser així com Ramon Sanchis, va promoure els tastos i les obres arqueològiques al seu voltant. No em deixarà mentir l'escultor torrentí Vicent Ortí, quan dic que aquesta idea és del decenni dels anys huitanta... però ara s'ho volen penjar com a medalla els populistes. Doncs, no senyors i, a més d'això, ja era hora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.