Lletres

CULTURA

Tres Reis i un gall molt especials

Barcanova publica ‘Bip, bip! L’aventura dels Tres Reis’, de Maria Mercè Roca, i ‘Un gall ruc molt porc’, de Carles Sala

Barcanova acaba de publicar dos títols d’autors gironins dins la seva col·lecció Contes extraordinaris : Bip, bip! L’aventura dels Tres Reis, escrit per Maria Mercè Roca (Portbou, 1958) i amb il·lustracions de l’autora italiana Roberta Bridda, i Un gall ruc molt porc, de Carles Sala i Vila (Girona, 1974) i la dibuixant Montañá. Són dos llibres acuradament editats, amb tapa dura. Maria Mercè Roca, coneguda especialment per la seva àmplia trajectòria com a novel·lista, ha fet també diverses incursions en la literatura infantil i juvenil. Aquest any, també ha publicat, sempre amb Barcanova, L’hort del senyor Puig i El llop Pepito i el pessebre vivent, sisè conte de la sèrie protagonitzada per aquest simpàtic llobató. En l’últim llibre, Roca posa Melcior, Gaspar i Baltasar en una situació tan psicodèlica com divertida.

Pel que fa a Carles Sala, aquest prolífic autor de literatura infantil –més de trenta títols publicats en una dècada–, que aquest any ja havia publicat una adaptació de Tirant lo Blanc i Em pica el nas de la veïna, torna a col·laborar amb Montañá en aquesta història d’un petit gall que ha oblidat quin animal és, cosa que també desconcerta els seus companys de granja.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia