Torrent tornarà a ser centre de la dansà en la vespra de Sant Blai

El Conservatori Professional de Música tancarà el cicle «La veu que parlaven els nostres pobles»

El Conservatori de Torrent desenvolupa des del passat mes de desembre, un taller de dansa popular que conclou amb una demostració del que ha aprés l'alumnat, dimarts 2 de febrer.

D'aquesta manera, a partir de les 18 hores, la sala d'actes d'aquesta institució musical de Torrent i comarca i l'esplanada de l'Auditori, esdevindran els escenaris en que s'hi desenvoluparà aquesta classe pràctica i de demostració.

La coral del Conservatori oferirà un concert d'obres populars a fi de simbolitzar l'estreta unió existents entre la música clàssica i la popular.

Pe tal d'arrodonir la jornada, els organitzadors esperen grups locals de dansà així com d'altres vinguts des d'indrets ben diferents de la geografia valenciana.

D'aquesta manera, el Conservatori Professional de Música de Torrent ha estat l'amfitrió de la música tradicional valenciana i del cant d'estil, aspectes aquestos, que han estat acollits dins el projecte «La veu amb què parlaven els nostre pobles» que ha abraçat conferències, classes pràctiques i demostracions en directe. Una iniciativa que ha comptat amb la col·laboració de 'Associació d'Estudis del Cant Valencià, l'objectiu de la qual rau en la recuperació de tradicions valencianes i la seua difusió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.