Els conservatoris valencians trien Rosa Gómez com a presidenta de les Ampes

La Federació d'associacions de mares i pares d'alumnes dels conservatoris valencians ha triat una nova Junta Directiva, al front de la qual ha situat Rosa Maria Gómez Estarlich, després de l'assemblea celebrada al Conservatori de Música de Torrent darrerament.

La nova presidenta substitueix el torrentí Antonio Rubio Viedma, que ha desenvolupat aquesta responsabilitat durant els darrers huit anys, d'una manera més que eficient, en opinió de la major part de persones que ostentaven la representació dels seus respectius conservatoris.

Gómez Estarlich ha marcat com a objectius prioritaris la suma d'esforços de totes les associacions federades a fi de continuar la millora d'aquestes institucions educatives que atenen l'alumnat que s'hi forma en el camp musical.

Les primeres paraules pronunciades per Rosa Maria Gómez, ha deixat entreveure la seua voluntat de posar-se en contacte personal amb totes les associacions de mares i pares, a fi de conèixer de primera mà, el treball que desenvolupen i les necessitats i reivindicacions que disposen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.