Art

carla giró

pintora

“Vull fer art que pugui ajudar”

La jove pintora Carla Giró (Barcelona, 1993) va inaugurar ahir l’exposició Sempre endavant, a la Fundació Valvi de Girona, on es pot visitar f¡ns al 17 de febrer. Giró, que actualment viu a Bàscara i estudia belles arts a Barcelona, va tenir el 19 d’octubre del 2015 un greu accident que li ha canviat la vida dràsticament: d’una banda, ara s’ha de desplaçar en cadira de rodes, però la desgràcia també li va obrir les portes a un intens procés de reconstrucció personal, que l’artista reflecteix en aquesta exposició.

“No vull fer un art buit, sinó un art que pugui ajudar altres persones a qüestionar-se coses. L’art és una eina molt potent per transmetre idees, i jo vull dir que sempre s’ha de tirar endavant: només tenim una vida i depèn de nosaltres que la vivim amb sentit i coherència”, afirma Giró. L’exposició, que l’artista ha plantejat com “una història, la del meu canvi a millor”, va ser presentada pel periodista Pitu Anaya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia