Art

Rosa Serra omple el Parc dels Estanys

L’escultora d’Olot presenta quinze peces de gran format a l’aire lliure

L’escultora olotina Rosa Serra inaugura avui la temporada d’exposicions al Parc dels Estanys de Platja d’Aro amb un conjunt de quinze peces de gran format que es podran visitar, tot passejant pel recinte, fins al 29 de juliol. La inauguració de la mostra, amb el títol Escultures a cel obert, tindrà lloc avui, a les 12 del migdia, amb la presència de l’artista, que acompanyarà el públic assistent en una visita guiada. L’exposició està organitzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i està oberta cada dia de la setmana, de les 8 de matí a les 6 de la tarda (fins a l’abril), i de les 7 del matí a les 9 del vespre (del maig al juliol). La figura humana és present en totes les creacions de l’escultora, amb acabats delicats i arrodonits, ja sigui en materials com la pedra, el marbre, el bronze, el polièster o la fibra de vidre.

Aquesta és la primera proposta del cicle anual d’exposicions al municipi, que s’entén també al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro i a la Masia Bas de Platja d’Aro. Al castell s’hi presentarà, el 3 de març, una retrospectiva de l’obra pictòrica d’Anna Lentsch (fins al 6 de maig), que serà seguida per una mostra d’Alba Roqueta (maig-juny) i una altra de Rosa Serra, que coincidirà amb la del Parc dels Estanys, i de qui va ser el seu marit, el pintor Xavier Carbonell (juliol). A la Masia Bas hi haurà una col·lectiva d’art contemporani sota el títol Desig del 7 de juliol al 26 d’agost, entre altres propostes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia