Música

Javier Ortiz canta a casa

El cantant melòdic bisbalenc Javier Ortiz oferirà demà diumenge un concert en solitari al Teatre Mundial, de la Bisbal d’Empordà (19 h, 6 euros a la venda anticipada, 8 euros a la taquilla). Aquest serà el primer concert de Javier Ortiz després d’haver tornat de Colòmbia, on va oferir diversos concerts a final de l’any passat.

Entre altres actuacions, Ortiz va participar en el festival solidari que es va organitzar com a homenatge pòstum a Vicky, una de les cantants més populars de Colòmbia, que va tenir lloc el 12 de desembre passat al Teatro Jorge Isaacs, de Cali.

Autor i intèrpret de les seves pròpies cançons, que en algunes actuacions combina amb versions de clàssics de la cançó romàntica, Javier Ortiz té plans per tornar aviat a Colòmbia i fer també alguna incursió a Mèxic, per continuar la seva consolidació artística en el continent americà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia