Patrimoni

La recerca arqueològica gironina es presenta a Banyoles

Les restes medievals localitzades els darrers anys al monestir de Sant Esteve de Banyoles és el tema de la primera sessió del VI Cicle de Conferències d’Actualitat Arqueològica de les Comarques Gironines, que comença avui a la ciutat de l’estany (Museu Darder, 19.30 h) i que continuarà cada divendres fins al 15 de juny. La ponent d’avui és Almudena Garcia.

Les següents sessions –sempre al mateix lloc i a la mateixa hora, amb entrada lliure– seran dedicades a la vil·la d’època romana de Can Ring, de Besalú (4 de maig, Joan Frigola); al conjunt patrimonial de Palol Savaldòria, de Vilafant (11 de maig, Anna Augé); a les excavacions a la cova Mollet III, de Serinyà (18 de maig, Isaac Rufí i Neus Coromina); a les sitges iberoromanes i baixmedievals de Vidreres i Maçanet de la Selva (25 de maig, Esther Medina); als megàlits de les Gavarres i l’Ardenya (1 de juny, Xavier Niell); al conjunt ibèric d’Ullastret (8 de juny, Gabriel de Prado i Ferran Codina), i a un resum de la recerca efectuada a la bòbila d’època romana d’Ermedàs, a Cornellà del Terri (15 de juny, Joaquim Tremoleda i Josefina Simon).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.