Música

El Petitet obre Rumbesca

El documental Petitet (Rumba pa’ ti), que reivindica la figura de Joan Ximénez Valentí, El Petitet, com un dels referents de la rumba catalana, es presentarà avui al cinema Truffaut de Girona (19 h), amb una conversa entre el seu protagonista i el seu director, Carles Bosch. La pel·lícula s’estrenarà el 16 de maig, quan inaugurarà una nova edició del festival DocsBarcelona . La presentació del film a Girona servirà també per a obrir la primera edició del festival de rumba catalana Rumbesca , que avui també inclourà l’actuació del grup Acorde a Ti al casal El Forn de Girona (20 h).

El nou festival, que vol reforçar la candidatura de la rumba catalana com a patrimoni immaterial de la Unesco, inclou actuacions i tallers fins diumenge a diversos barris de Girona, Quart, Sarrià de Ter i Sant Julià de Ramis. Dissabte a la tarda el parc del Migdia es convertirà en el Rumbòdrom, amb una gran ballada col·lectiva.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia