Música

Macaco s’incorpora al Sons del Món 2018

Macaco és la nova incorporació a la programació del festival Sons del Món 2018 , que tindrà lloc del 6 de juliol al 4 d’agost, amb el concert que protagonitzarà a la Platja d’Empuriabrava en el marc de la festa major del Carme (13 de juliol; a les 22.30 h; entrada lliure). D’aquesta manera el cantant barceloní pren el relleu a Chambao, que l’any passat va omplir de gom a gom el mateix espai públic. Macaco és un dels artistes festius més internacionals de casa nostra i té un públic molt fidel que va dels Estats Units a l’Amèrica Llatina i a l’Estat espanyol. Al llarg de 2018 publicarà el seu vuitè disc d’estudi, encara sense títol.

El Sons del Món de Roses i Castelló d’Empúries continua sorprenent amb la millor programació dels seus onze anys d’història, després d’haver anunciat un cartell artístic que el situa entre els grans festivals de la Costa Brava, en què destaquen les actuacions de Gloria Gaynor –que celebrarà el 40è aniversari de l’himne I’Will Survive–, Michael Nyman, Antonio Orozco, Sergio Dalma, Inner Circle, Joan Dausà, Sau30 i Els Catarres.

Pel que fa als concerts de caràcter més intimista i amb els quals el vi de l’Empordà comparteix protagonisme, destaquen els que oferiran a diferents cellers, Manu Guix, Judit Nedderman, Paula Valls i M. del Mar Bonet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia