Música

Comencen les Nits de Jazz

El grup Pablo Martín Quartet, format per Kike Pérez (bateria), David Moyano (contrabaix), Marc Capardón (piano) i Pablo Martín (saxo tenor i clarinet), proposa una aproximació al bebop amb temes i arranjaments propis per donar el tret de sortida a les Nits de Jazz de Platja d’Aro, que tindrà lloc d’avui (Masia Bas, 20.30 h) fins al 31 d’agost.

La programació consta d’un total d’onze concerts i continuarà la setmana vinent amb la primera de les actuacions (6 de juliol), que es farà a la platja Gran (Cavall Bernat, 23 h) i que tindrà com a protagonistes Myrian Swanson & Magnolia, un quintet “envellutat i rabiós, d’esperit americà”, com destaca el programa. Ivó Oller, The Gramophone Allstars Big Band i el seu Maraca Soul, Janine Johnson Ensemble, Gunhild Carling & Shakin’All, La Màgia de la veu & Jazza Ensemble (amb la Sant Andreu Jazz Band) són altres concerts destacats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia