Música

Ultramar rep Gorka Benítez

El saxofonista basc Gorka Benítez , un dels grans noms del jazz estatal, presentarà avui el seu últim disc, Salalagua (Fresh Sound, New Talent), al club Ultramar, de l’Escala, on oferirà dues actuacions amb el seu trio (19.30 h i 21 h). El trio de Benítez (saxo tenor) el completen el guitarrista Dani Pérez i el bateria David Xirgu, que també van gravar el disc.

Salalagua està dedicat a totes les persones que moren diàriament al Mediterrani buscant una vida millor”, afirma Benítez en el llibret del disc. Aquest músic inquiet, que va viure a Nova York i ja fa uns anys que es va establir a Barcelona, va publicar el seu primer disc com a solista el 1998, i en aquests vint anys ha gravat vuit discos més, als quals s’han d’afegir nombroses col·laboracions. Gorka Benítez ha estat definit com “el millor narrador d’històries del panorama jazzístic del país i una de les veus més personals i sòlides també a nivell internacional”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia