Gandia edita unes rutes per terres dels Borja en diversos idiomes

La publicació ha estat possible gràcies al Consell Municipal per a la commemoració del centenari de sant Francesc de Borja, L'Ajuntament de Gandia i el Centre d'estudis Comarcals Alfons el Vell

Amb motiu de la commemoració del centenari del naixement del Duc de Gandia, diverses institucions públiques i privades de l'àmbit cultural de la Safor, han tirat endavant amb la publicació d'una sèrie de llibres que fan de ruta biogràfica i històrica de la família dels Borja.

En aquesta ocasió, ha estat Santiago La Parra López, l'encarregat de bastir el text que s'hi publica en valencià, castellà i anglés i que fa un itinerari que parteix des de la Costera, passa per València capital i conclou a l'horta de Gandia.

La intenció d'aquesta publicació és la d'acostar al viatger curiós les empremtes indelebles deixades per aquells personatges universals als escenaris valencians que van recórrer, amb l'única finalitat que els puga entendre millor.

Aquesta ruta està pensada per al viatger inquiet, a qui l'obsessió per captar-ho tot amb l'objectiu de la seua càmera no li impedeix veure allò que té davant.

La publicació no es limita a la dada concisa i procura donar informació sobre l'eloqüent llenguatge de les pedres. Es pretén ajudar a entendre un poc millor la pàgina més universal de la història escrita per valencians.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.