El Centre Alfons el Vell publica les conclusions de les jornades d'escriptors

Al llarg dels seus 25 anys d'existència, el Centre d'estudis i Investigacions Comarcals Alfons el Vell, ha demostrat una especial predilecció per la literatura. D'una banda, perquè la comarca de la Safor és un important focus de creació literària, i d'altra perquè té com a antecedent, l'obra dels grans clàssics dels segle XV, tan lligats a aquest territori.

En coherència amb aquesta línia d'actuació, el CEIC Alfons el Vell coorganitzà amb el Departament de Filologia Catalana de la Universitat de València les «I Jornades sobre la llengua literària i els escriptors valencians actuals, on s'aplegaren una vintena de narradors i poetes convocats pec doctor Emili Casanova, per tal de posar en comú aspectes de llengua literària pendents de resolució.

Aquesta publicació és el reflex exacte d'aquelles jornades i denota l'estima i el treball que van desenvolupar els escriptors valencians. El llibre es publica a Gandia en coincidència amb el 550 aniversari de la mort d'Ausiàs March i en el 50 del premi de poesia que du el seu nom. Una efemèride que ressalta el valor de la continuïtat per a assentar un futur possible sobre fonaments ferms.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.