Música

Yes, el musical!

El grup vocal bisbalenc Yes the Music! estrena demà al Mundial de la Bisbal el seu primer espectacle de teatre musical, l’ambiciós ‘Yes the Dream! Fem un càsting?’

La direcció i la dramatúrgia han anat a càrrec de Grau Matas i Cristina Matas, de La Palpuda

Des de la seva fundació, l’any 2012, el grup vocal bisbalenc Yes the Music! no ha parat de fer concerts i participar en tot tipus d’activitats. Però ara el grup dirigit per Xavier Raurich fa un important salt endavant amb la producció del seu primer espectacle de teatre musical, Yes the Dream! Fem un càsting?, una obra per a tots els públics que s’estrenarà demà diumenge al Teatre Mundial de la Bisbal d’Empordà (19 h). Queden molt poques entrades a la venda, al preu de 10 euros.

Sota la direcció escènica de Grau Matas i amb dramatúrgia i coreografia de Cristina Matas, tots dos de la companyia teatral La Palpuda , Yes the Music! ha creat un espectacle en què els seus components viatgen al futur, com ho descriu la sinopsi: “Han passat uns quants anys des que Yes the Music! va decidir dissoldre el grup i deixar enrere els escenaris i els viatges de poble en poble amb la seva furgo. La Mireia, la Bruna, en Marc, l’Arnau i en Pep es reuneixen per fer neteja del local on encara guarden tot el que van acumular durant tants anys de concerts. Caixes i més caixes, plenes de pols, que guarden a dins seu la història d’un temps passat. En obrir les caixes, el record dels bons moments viscuts aflora amb força, omplint d’enyorança a alguns dels excomponents, i fent que neixi en ells el desig de tornar a viure moments com aquells que tan feliços els va fer. La Mireia, inspirada pel moment, proposa tornar a refer el grup i fer un musical amb cançons de Disney. Només hi ha un problema: no són prou gent, i per fer-ho possible... s’haurà de fer un càsting... No saben el que els espera!” Per tant, el repertori està format per temes de films clàssics i moderns de la factoria Disney com ara El llibre de la selva, La sireneta, Toy Story, El rei lleó o Frozen.

Durant la seva trajectòria, Yes the Music! ha col·laborat amb cantants com ara Nina, Miquel Abras i Joan Rovira, ha actuat en festivals com ara Girona A Cappella i en altres escenaris destacats com ara l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. El 2017 va celebrar 5 anys amb l’espectacle Yes the Celebration!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia