La Plataforma Planenca presenta un llibre amb textos inèdits de Tarradellas

Ton Barnils, d'Edicions Dau, va assistir a l'acte com a responsable de les publicacions

Barnils va parlar sobre la seva sorpresa quan va descobrir que el diari inèdit de la Generalitat de Catalunya sobre la Guerra Civil, després de trenta anys de democràcia, encara no s'havia publicat, tot i que es mantenia guardat a l'arxiu Tarradellas, al monestir de Poblet. El segon volum d'aquesta crònica de la Guerra Civil a Catalunya, que evidencia els esforços del govern català per continuar la seva tasca malgrat la guerra, inclou també tres textos personals de Josep Tarradellas, fotografies i mapes de la batalla de l'Ebre i l'avanç de l'exèrcit franquista sobre Catalunya.

El segon llibre que es va presentar, Joan Laporta, passió absoluta, d'Anton M. Espadaler, ofereix un retrat de Laporta enfocat al seu rol de president del Barça, a partir d'una llarga sèrie d'entrevistes que li va fer l'autor. L'obra ressegueix la seva trajectòria i punt de vista, sense obviar les vicissituds del període de l'Elefant Blau o la rivalitat amb Sandro Rossell.

Avui, uns altres llibres

EL PUNT

La Plataforma Planenca pel Dret a Decidir, que prepara la consulta popular sobre la independència per al proper 25 d'abril, disposarà de la participació del col·lectiu Els Altres Andalusos, avui a les 8 del vespre, a la sala d'entitats de l'ajuntament. Durant l'acte intervindran Lluís Cabrera, Bienve Moya i Miguel Fernández, que presentaran els llibres Els altres andalusos: la qüestió nacional de Catalunya i Fabricar l'immigrant: aprofitaments polítics de la immigració,



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.