Olleria celebra aquest diumenge la seua fira multicultural

Descobrir l'artesania marroquina, les danses búlgares o la cuina anglesa serà possible a la I Fira Multicultural que es celebrarà a l'Olleria este diumenge 28 de març al parc Beat Ferreres. A partir de les 12 de migdia, veïns i veïnes autòctons i procedents de diferents nacionalitats exposaran a través del seu folklore i la seua gastronomia les característiques més destacades de la seua cultura, en un intent de donar a conèixer els seus orígens a la població oriünda. «Apropar-se a la cultura i als referents de les persones que ara viuen ací a l'Olleria però que són nascudes a altres països és una oportunitat per coneixe'ns millor mútuament, i propiciar una millor convivència i integració», comenta Àgueda Micó, regidora de Cultura.

La iniciativa d'organitzar esta fira va sorgir del consell temàtic de Cultura de l'Agenda 21. A la proposta es va sumar el consell de Benestar Social i ha estat impulsat per les dues regidories que corresponen a estes àrees. La fira s'inaugurarà al voltant del migdia i comptarà amb la participació de representants d'Anglaterra, Marroc, Bulgària i de la pròpia l'Olleria. A cada stand s'oferiran productes de degustació, i alhora al recinte del parc s'interpretaran balls tradicionals i es realitzaran actuacions de música. A més durant tot el dia hi haurà tallers infantils.

Les persones que visiten la Fira Multicultural podran adquirir un tiquet de 5 euros, que donarà dret a tastar les degustacions els stands, i a tindre un plat de paella. La fira està previst que es tanque al voltant de les 18h amb l'actuació d'un grup de folk.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.