Sis grups participaran en el concurs de bandes de música de la Sénia

L'Agrupació Musical Senienca (AMS) ha organitzat per quart any consecutiu el certamen internacional de bandes de música Vila de la Sénia, que tindrà lloc els dies 16, 17 i 18 d'abril a la Casa de Cultura. Seguint el mateix format que en les edicions anteriors, en el concurs hi participaran sis bandes, repartides en dues seccions. A la segona secció hi haurà les bandes Filarmónica S. Mamede de Ribatua (Portugal), Sociedad Musical de Sanxenxo (Pontevedra), Banda Simfònica de Reus (Catalunya) i Unión Musical Alqueriense (Castelló). L'actuació tindrà lloc el dissabte 17 d'abril, a les cinc de la tarda. Abans, però, els grups oferiran una desfilada des de l'ajuntament de la Sénia, a dos quarts de quatre de la tarda.

I, en la primera secció, hi concursaran les bandes Asociación Amigos de la Música de Yecla (Múrcia) i la Banda Musical de Monçao (Portugal). Serà el diumenge 18 d'abril, a partir de les cinc de la tarda, a la Casa de Cultura (la desfilada començarà a les quatre de la tarda des de l'ajuntament).

La inauguració del certamen serà a càrrec de la Brighouse and Rastrick Brass Band d'Anglaterra, que actuarà el 16 d'abril, a dos quarts de deu de la nit. El jurat del concurs estarà integrat per Javier Santacreu (compositor i director), Thomas Doss (compositor, director i professor) i Pilar Jurado (soprano, compositora i directora d'orquestra).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.