Comencen les festes majors d'Agullent amb un mercat medieval

Agullent acull des d'aquest divendres 9 d'abril un Mercat Medieval al passeig de la Font Jordana. La inauguració del mercat està prevista a les 18.30 hores, i estarà obert fins el diumenge de migdia.

Ceràmica, cuir, pedres, sabons, fusta, bijuteria o perfums són algunes de les propostes que s'oferiran al mercat a l'aire lliure que reunirà més d'una vintena de parades. A més a més dels productes a la venda, al llarg del Mercat Medieval es faran exhibicions d'artesania i balls.

Des de la regidoria de Festes s'ha assenyalat que l'any passat ja es va incorporar a la programació d'aquest Mercat Medieval, amb la voluntat d'ampliar els actes els dies previs a les jornades centrals de moros i cristians. La bona acceptació que va tindre ha fet que enguany també s'oferisca aquesta activitat.

La programació que promou l'Ajuntament de la Vila d'Agullent per a completar els tradicionals actes en honor a Sant Vicent Ferrer inclou activitats per a tots els públics. Per als menuts els dilluns 12 d'abril s'ha organitzat una festa infantil amb castells inflables a les 16h a la Font Jordana.

Les actuacions musicals nocturnes també formen part del programa d'actes de les festes de Moros i Cristians d'Agullent, que es desenvoluparan del 9 al 13 d'abril.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.