Comença la desena edició de les Jornades Socioambientals de l'Eliana

La desena edició de les Jornades Socioambientals promogudes per l'Ajuntament de l'Eliana, se celebren del 9 al 18 d'abril, i centren les seues activitats en la divulgació dels valors ambientals dels espais naturals, parcs i jardins del municipi, en el context de 2010 com l'Any Internacional de la Biodiversitat. En aquest sentit, cal destacar la contribució del municipi a la preservació de la biodiversitat la relació que la ciutadania manté amb els parcs, jardins municipals i espais naturals de l'Eliana.

Les jornades són un punt de trobada per a compartir el que fins ara ha estat realitzat i seguir caminant amb l'objectiu de fer de l'Eliana un municipi sostenible i respectuós amb el medi ambient. La cita d'enguany té una especial significació per tractar-se de la desena edició.

Entre les activitats programades destaquen la visita guiada, a peu o amb bicicleta, al Parc Fluvial del Túria el proper 10 d'abril, el concurs de fotografia i micro-relats i el «biblioparc», un punt de lectura itinerant sobre temes mediambientals que recorrerà el 16 d'abril diversos espais públics del municipi. Les jornades també contaran amb diverses xarrades informatives i amb l'exposició «L'Horta de València: espai de biodiversitat».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.