Art

Ceràmica i fragilitat

Alberto Bustos i Roser Oter exposen fins al 14 d’abril al Museu de la Terrissa la mostra titulada ...?, primera de les quatre exposicions del 2019 organitzades gràcies a la col·laboració, iniciada l’any passat, entre l’Associació Ceramistes de Catalunya i el museu de Quart. També hi exposaran Pep Madrenas al maig, Dolors Bosch al setembre i Anna Ferrer, Ondina Oliva i Leo Sánchez al novembre.

Alberto Bustos és membre de l’Acadèmia Internacional de Ceràmica i ha exposat arreu del món. Les seves obres parlen de la degradació del medi natural provocada per l’ésser humà i de la nostra degradació com a espècie. També amb una gran trajectòria, Roser Oter crea obres amb un llenguatge entre psicològic i filosòfic que envien missatges del que passa o ha passat a la societat: l’home dominant el mateix home. Tots dos artistes tenen en comú el crit a la fragilitat que envolta l’ésser humà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia