Música

Vidreres tindrà un nou festival de gòspel

El primer Festival de Gòspel de Vidreres tindrà lloc el cap de setmana del 3 al 5 de maig, amb tres concerts gratuïts protagonitzats per algunes de les formacions catalanes més destacades d’aquest gènere i un taller que oferirà el dissabte a la tarda Ramon Escalé, coordinador de la Xarxa Gospel de Catalunya i pioner de l’actual fenomen del gòspel a casa nostra. Escalé dirigeix dues de les formacions que actuaran a Vidreres: Barcelona Gospel Messengers i els manresans Esclat Gospel Singers.

Barcelona Gospel Messengers actuarà el divendres 3 al Teatre Casino La Unió (21 h), on l’endemà també tindrà lloc el concert d’Esclat Gospel Singers (21 h). Els gironins Gospelians, dirigits per Karol Green, tancaran el festival a l’església el diumenge a les 12 h.

El nou festival és una iniciativa de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vidreres. “Aquest any, la intenció és presentar les millors formacions del panorama català perquè els vidrerencs s’endinsin en aquest gènere i s’assentin les bases del que ha de ser un nou festival arrelat a la nostra vida que creixi any rere any”, diuen els seus impulsors.

També s’ha fet públic que el VI Festival de Jazz a la Fresca de Vidreres tindrà lloc del 23 al 25 d’agost i estarà dedicat en aquesta ocasió a l’era del swing i les big bands.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia