Arts escèniques

Increixendo: 12 premis a Gràcia

La companyia de Sant Gregori va triomfar en el 32è Concurs de Teatre Català, amb ‘La cantant calba’

Increixendo va rebre també els premis del jurat juvenil a la millor companyia i a la millor direcció

El grup de teatre amateur Increixendo de Sant Gregori va rebre dotze premis a la 32a edició del Concurs de Teatre Català a Gràcia, amb l’obra La cantant calba, d’Eugène Ionesco, dirigida per Rafel Nieto. Increixendo, per tant, va ser el gran triomfador de l’acte de lliurament dels premis del concurs barceloní, que va tenir lloc el diumenge 28 d’abril al Centre Moral Instructiu de Gràcia.

Increixendo va rebre els primers premis de les següents categories: millor obra, millor direcció (Rafel Nieto), millor actor principal (Gerard Pons), millor actriu principal (Marisa Magaldi), millor actriu de repartiment (Tere Roura), millor actor de repartiment (Eduard Pradas) i també millor vestuari i millors efectes especials i so. A més, el grup de Sant Gregori també va rebre el segon premi en la categoria d’actriu principal (Nina Prat) i el tercer premi en la d’actor principal (Sergi Buisac). I per completar l’èxit d’Increixendo al concurs barceloní, el jurat juvenil del Taller de Teatre de Gràcia li va concedir els premis a la millor companyia i a la millor direcció. “Van ser els guardons que em van sobtar i em van emocionar més, perquè no m’esperava que a uns joves de 17 o 18 anys els pogués agradar una obra com La cantant calba”, diu Rafel Nieto, director d’aquesta obra que Increixendo va estrenar l’any passat i de la qual ha fet una dotzena de representacions. La cantant calba va ser seleccionada al Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona (Fitag) i també va participar al Concurs de Teatre Amateur Rafael Anglada de Santa Coloma de Farners, on Nina Prat va rebre el premi a la millor actriu principal, i Maribel Torras, Marisa Magaldi i Noèlia Izquierdo, el de millor vestuari, maquillatge i perruqueria.

Aquest any Increixendo ha estrenat l’obra Un dia qualsevol, de Franca Rame i Dario Fo, dirigida per Mònica Arnau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia