Música

Els millors organistes es troben a Montserrat

La música barroca d’Antonio Vivaldi interpretada pel jove organista i antic escolà de Montserrat Joan Seguí, acompanyat de l’Orquestra de cambra d’Andorra, sota la direcció del mestre Gerard Claret, obrirà, el dissabte 22 de juny, el IX Festival Internacional Orgue de Montserrat. Abat Cassià M. Just, in memoriam (FIOM 2019), un dels festivals d’orgue més reconeguts d’Europa.

El 20 de juliol, dins el capítol de grans solistes europeus, el jove i reconegut organista Thomas Ospital, titular del gran orgue de l’església de Saint Eustache de París, interpretarà obres del gran repertori romàntic.

El tercer concert, el 10 d’agost, aplegarà un jove director, el també antic escolà de Montserrat Marc Díaz, i el jove cor Cererols, que aprofundirà la música ceciliana de casa nostra, amb un homenatge al monjo i compositor P. Anselm Ferrer (1882-1969) en el cinquantenari de la seva mort. L’orgue estarà a mans d’un altre antic escolà, Arnau Ferrer.

I el darrer concert, que serà el 24 d’agost, ens permetrà d’escoltar la reconeguda organista eslovaca Monica Melcova amb un concert de format inèdit en el nostre FIOM: obres per a orgue i trompa. L’intèrpret de trompa serà el mestre Juan Manuel Gómez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia