Música

clàssica a l’escala i a s’agaró

Miquel Riera

La clàssica ressona a l’Escala i a s’Agaró

L’Associació Pau Casals és l’organitzadora, des de fa anys, dels Concerts Clàssics l’Escala-Empúries i del Festival Internacional de Música de s’Agaró, dos cicles de concerts de música clàssica que són referents destacats en la programació d’estiu de la Costa Brava, tot i que en el cas del de l’Escala-Empúries s’allarga des de la primavera fins a l’hivern.

Aquest any el Festival Internacional de Música de s’Agaró presenta un programa variat, sempre

interpretat a càrrec dels millors solistes de l’escena internacional actual, en un marc incomparable, com és l’església de s’Agaró, que és un lloc excel·lent per a les vesprades d’estiu. El festival s’iniciarà el 20 de juliol amb el concert De Viena al Mediterrani amb dues personalitats excepcionals, la russa Nadezda Tokareva, al violí, i la catalana Anna Ferrer, al piano.

Pel que fa als Concerts Clàssics l’Escala-Empúries, el magnífic marc històric de Sant Martí d’Empúries, amb una acústica i un aforament ideal per a la música de cambra, és un dels grans al·licients d’aquest cicle.

FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÚSICA DE S’AGARÓ 2019
Del 20 de juliol a l’1 de setembre
CONCERTS CLÀSSICS L’ESCALA- EMPÚRIES
Fins al 7 de desembre


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.