Música

(A)phònica aixeca el teló

“Acte primer. S’aixeca el teló. L’escena conté un parc, una muralla històrica i un escenari de grans dimensions.” I en aquest i altres escenaris de Banyoles, el festival de la veu (a)phònica celebra aquest cap de setmana la seva 16a edició, que inclou 20 espectacles i 21 activitats paral·leles. Aquest vespre tindrà lloc a l’Auditori de l’Ateneu l’actuació del cantant i raper banyolí d’origen africà Daura Mangara i la projecció del documental de 20 minuts que un altre banyolí, Manel Serrat, ha realitzat sobre ell i la seva dura experiència vital: Negro de mierda (20.45 h). Daura Mangara hi actuarà acompanyat per Pau Brugada en un acte que serà presentat per l’escriptor Matthew Tree i en el qual també intervindran representants del Moviment Afrobanyolí Social. Les entrades ja estan exhaurides. Avui també tindran lloc dues de les activitats paral·leles i gratuïtes del festival: l’espectacle de titelles Històries de lletres, a la Biblioteca Comarcal del Pla de l’Estany (19 h) i l’actuació de L’Espiadimonis a Ca la Flora (22 h).

El festival comença amb les entrades també exhaurides per als concerts de Jorge da Rocha i Joana Serrat, a la barca Tirona; Marc Parrot (dissabte), i l’Orchestra Fireluche i Pau Riba. Demà, divendres, actuarà el portuguès Salvador Sobral al Club Natació Banyoles, i dissabte ho faran en diferents escenaris Canimas, Jacquet i Mas, Pau Vallvé i Cala Vento. Diumenge tancarà el festival el grup vocal francès Opus Jam.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia