Música

Cadaqués, obert a tots

La 48a edició del Festival de Cadaqués inclourà des d’exquisideses com Yolanda Brown i Avishai Cohen fins a grups tan populars com Macaco i Els Catarres

També hi seran Pau Alabajos, el Quartet Leipzig, Manel Camp i Gemma Abrié i Magalí Datzira

La 48a edició del Festival Internacional de Música de Cadaqués tindrà lloc entre el 2 i el 13 d’agost i inclourà catorze concerts per a públics molt diversos, amb un altre al·licient: vuit de les propostes són gratuïtes i, en la resta de casos, els preus de les entrades es mouen entre vuit i quaranta euros. El festival, que es presenta amb un cartell de Gorka Chillida (Sant Sebastià, 1981), combina exquisideses sonores com ara el contrabaixista i cantant israelià Avishai Cohen i la saxofonista britànica Yolanda Brown –tots dos actuaran a Sa Conca el 9 i el 10 d’agost, respectivament– amb alguns dels grups catalans de més èxit, com ara Els Catarres i Macaco –amb Àlex Serra obrint la nit–, que també passaran per Sa Conca, amb les seves oliveres a tocar de la mar, els dies 11 i 12 d’agost, respectivament.

El festival s’obrirà el divendres 2 amb l’actuació al passeig de Rhythm Treasure, formació de rhythm’n’blues capitanejada per Myriam Swanson. El dia 3 actuarà al Portitxó la cantant Dàcil, i el quartet de cordes alemany Leipzig oferirà un concert a l’església. El dia 4, Manel Camp i Gemma Abrié es retrobaran a la plaça 1 d’Octubre. El 5 sonaran al passeig les veus de The Beatbox Collective.

El 6 d’agost, la pianista Txell Neddermann avançarà temes del seu debut, a la plaça 1 d’Octubre, i després s’afegirà al grup de la baixista i cantant Magalí Datzira. El dia 7 actuarà a Portlligat el duet format per Mireia Farrés (trompeta) i Mercè Hervada (piano), i el 8 al Portitxó cantarà el valencià Pau Alabajos. El festival es clourà el dia 13 a l’església amb el concert d’orgue i electrònica De l’antiguitat cap al futur.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia