Es convoquen els premis Alzira

La XXII edició dels Premis Ciutat d'Alzira s'ha posat en marxa amb l'obertura del termini de presentació d'originals. La dotació global de la present edició arriba a 82.000 euroos.

Les categories de novel·la, divulgació científica i narrativa juvenil estan dotades amb 18.000 euros cadascuna. El premi d'Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta, amb 10.000 euros; el de narrativa infantil Vicent Silvestre, amb 4.000 euros; el de teatre, amb 8.000 ; i el de poesia, amb 6.000.

El termini de presentació d'originals estarà obert fins el 13 de setembre per a totes les categories, excepte per a la de teatre, que es tancarà el 7 de juny. Els guardons es lliuraran el 12 de novembre en el transcurs el tradicional sopar literari, on els guanyadors rebran, a més de l'import en metàl·lic de cada premi, el trofeu dissenyat per Manuel Boix.

La convocatòria dels Premis Literaris Ciutat d'Alzira, així com l'organització i desenvolupament dels actes del certamen i les Jornades culturals es realitzen des del 1989 conjuntament per l'Ajuntament d'Alzira i Edicions Bromera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.