Joan Romero encoratja l'Escola d'Adults de Torrent a equipar les persones per als reptes del futur

La xarrada de l'exconseller ha obert els actes de commemoració dels 25è aniversari del Centre

A les 19 hores de dimecres 5 de maig, la casa de Cultura de Torrent ja estava absolutament plena de persones interessades a conèixer l'opinió del que fos conseller d'Educació i Ciència del darrer govern socialista, Joan Romero, sobre els reptes del futur que té plantejat el sistema educatiu valencià.

El conferenciant no va decebre els assistents i va fonamentar el seu contingut discursiu sobre la necessitat d'equipar les persones per als reptes del futur dins d'una Europa que es troba en un continu canvi.

Per a Romero, els canvis socials i tecnològics que es produeixen en l'actualitat, han aplanat la terra i han fet els pobles més pròxims, tot i que Europa encara viu mirant el passat i no s'adona que el centre de gravetat sociopolític es troba en continu moviment.

L'exconseller, assegura que Europa ha de competir gràcies al coneixement que puga incorporar-se als productes perquè a la resta del món hi ha més persones i configuren societats més joves i amb més índex de productivitat i competència.

La xarrada va deixar clar que el futur passa per una formació i un aprenentatge permanent i és per això que va felicitar la tasca desenvolupada per l'EPA de Torrent durant els darrers 25 anys.

Cal un centre nou

PERE ROSSELL

Els presents a la sala d'actes de la casa de Cultura de Torrent, van coincidir amb el conferenciant, sobre la necessitat que aquesta ciutat gran de l'Horta precisa: un nou edifici que albergue el centre de formació amb més alumnat de tota la comarca. Perquè l'Escola d'Adults de Torrent, ja no cap allà on s'hi troba i, a més d'això, pateix un edifici obsolet, menut i antic que no es mereixen les persones que han confiat amb el claustre de professors i els monitors de tallers, la seua formació permanent. Els darrers anys, han hagut més promeses que fets i això ho saben be els tres alcaldes que han ocupat el consistori torrentí. El futur passa per una bona formació permanent i a Torrent, aquesta formació necessita d'un bon contenidor per poder desenvolupar-se.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.